TOF is een kleinschalige organisatie. Ons hechte team van gedreven zorgprofessionals heeft veel ervaring in het werkveld. Wij werken praktijkgericht en vanuit verschillende expertises, waarbij de persoonlijke benadering en hoge mate van professionaliteit de solide basis vormen voor onze dienstverlening. De term ‘professionele vriend’ kenmerkt de wijze van begeleiding. Binnen het team is er ruimte om jezelf te zijn, een boodschap die we ook graag uitdragen naar onze cliënten.
Bel ons
013-8226919
Aanmelden
Voor zorgprofessional
Mijn naam is Sara Jeane Heurter en werk al enige tijd voor TOF. Tijdens mijn studie criminologie ben ik geïnteresseerd geraakt in de mens achter de stereotyperingen en de psychiatrische stempels. Ik houd er van om mensen te zien als mensen en niet als stempels. Met deze zienswijze ben ik me verder gaan ontwikkelen als ambulant begeleider en help ik cliënten om het leven weer op te pakken. Soms is het nodig nieuwe paden in te slaan, die daarvoor nog onbekend waren. Het is voor mij belangrijk dat iemand zich steeds gehoord voelt én het gevoel heeft dat er iemand naast hem of haar staat. Ik ben in eerste instantie vooral gericht op het herstel van de basisbehoeftes van de cliënt. Zodra deze gerealiseerd zijn, is er weer ruimte om tot groei te komen. Ik ben betrokken en werk vanuit mijn hart.
Wellicht tot ziens bij TOF!
Specialisme: SG/LVG
Ik ben Nancy Spruit en werk sinds oktober 2017 bij TOF. Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam in de zorg. Ik heb met veel verschillende doelgroepen gewerkt. En ervaar telkens weer het belang van een goede band tussen begeleider en cliënt. Deze moet gebasseerd zijn op gelijkwaardigheid en het vertrouwen te komen tot de doelen die cliënten willen bereiken. Soms is daar een creatieve weg voor nodig. Kan niet bestaat voor mij niet! En een dosis humor is een vereiste in mijn werk. Voor mezelf en natuurlijk in het contact met cliënten.
Werken bij TOF, is voor mij gewoon TOF!
Specialisme: persoonlijkheidsstoornissen, financiële problematiek.
Mijn naam is Tobias Nolens en ik werk sinds enkele jaren met veel plezier bij TOF. Ik ben in de zorg begonnen met het begeleiden van gezinnen en ben vervolgens verder gaan studeren als dramatherapeut. Na enige jaren therapie te hebben gegeven, ben ik aan de slag gegaan als ambulant begeleider en heb ik mij gespecialiseerd in autisme en communicatie binnen het gezin en relaties. In mijn werk vind ik het belangrijk naar het hele beeld van een persoon te kijken en je niet blind te staren op de aanwezige problematiek. Wat centraal staat in mijn werk, is het helder krijgen van de ondersteuningsbehoefte van een persoon en daarbij doelen te stellen. Ik ben trots op mijn werk wanneer we bij TOF doelen hebben bereikt die het verschil maken voor onze cliënten.
Ik werk met passie, humor en ben vooral sterk in spiegelen, waarbij ik de confrontatie niet uit de weg zal gaan!
Specialisme: autisme, gezin en relatie problematiek, communicatie met overheidsinstanties
Ik ben Deveney en ik volg de opleiding agogisch medewerker op het Willem 1 College in Den Bosch. Voor de opleiding agogisch medewerker heb ik de opleiding verzorgende IG-maatschappelijke zorg afgerond. Tijdens deze studie heb ik mijn praktijkervaring opgedaan bij Neos Eindhoven. De komende jaren ga ik me oriënteren en verdiepen in de doelgroep van TOF. Ik wil mijn kennis nog verder verbreden bij het intensief begeleiden van mensen. Omdat ik makkelijk contact maak en ook echt open sta voor hun verhaal, voel ik me thuis in de aanpak van het team van TOF. Ik wil me dan ook graag verder ontwikkelingen in de werkwijze die zij de ‘professionele vriend’ noemen.
Mijn naam is Dominique van Eijk. Dé Kracht van TOF vind ik de kleinschaligheid en de diversiteit in specialisaties van de medewerkers. Mijn specialisatie ligt op het gebied van seksueel grensoverschrijdend gedrag en misbruik. Mijn werkwijze kenmerkt zich in krachtgericht en systeemgericht werken. Ik heb ruime ervaring in het werken met (verslaafde) mensen van verschillende leeftijden en met diverse culturele achtergronden. Vaak in combinatie met een psychische, lichamelijke of cognitieve beperking. Cliënten kunnen bij mij ook terecht met financiële vragen of problemen. In mijn werk is een gelijkwaardige relatie opbouwen een vereiste en handel ik vanuit de presentiebenadering.
Niets menselijks is mij vreemd. Ik ben een gedreven aanpakker met een flinke dosis humor.
Specialisme: seksueel grensoverschrijdend gedrag en misbruik, SG/LVG.
Mijn naam is Resie Denissen en ik werk sinds juni 2018 bij TOF. Hiervoor heb ik met name ervaring opgedaan met; mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), kinderen met een beperking en mensen in detentie. Daarnaast heb ik mij laten scholen in het werken met gezinsproblematiek. Hierbij merkte ik, dat in het werken met gezinnen, het van groot belang is om alle gezinsleden bij de begeleiding te betrekken. Hierdoor wordt de basis van de cliënt sterker en ontstaat er ruimte om te groeien.
In de begeleiding staat bij mij persoonlijk contact en sociale omgang centraal.
Specialisme: Gezin, NAH, SG/LVG.
Ik ben een gedreven ‘Social worker’ en ben een absoluut ‘mensen mens’. De beste resultaten behaal ik nog altijd met logisch nadenken en werken vanuit mijn hart. Er is elke dag wel een reden om een succes te vieren, elke minimale stap vooruit is een succes. De kunst is, om ze te willen zien. Ik pas me aan bij iedere persoon en elke situatie. En durf eigenwijs een pad in te slaan die nog niet eerder bewandeld is. Ik ervaar dat verrassingseffecten mensen een andere kijk op het leven geven en verassingen zitten vol ‘kleur’. Met mijn oplossingsgericht vermogen, een flinke dosis humor en een toegankelijke houding kan ik ingangen vinden bij soms wantrouwige en kwetsbare personen. Ik kan in mijn werkwijze ‘straight to the point’ zijn zonder dat het pijn doet. Dit past bijzonder goed in de buddy rol, waar je soms moet schakelen naar een iets directievere aanpak. Als mens ben ik erg blij dat ik met onze medemens mee mag lopen, als steuntje in de rug.
Dat is mijn passie voor dit werk.
Specialisme: SG/LVG, ‘Tilburgse (sub)culturen’, persoonlijkheidsstoornissen.
Hallo, ik ben Veri Vervoordeldonk, sinds 1998 werkzaam in de zorg. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik gestart met werken bij de Sociaal Pedagogische Dienst (SPD, nu MEE). Binnen de SPD ben ik doorgestroomd vanaf 2001 naar de functie zorgconsulent. Dit werk heb ik 13 jaar enorm graag gedaan. Met verschillende doelgroepen en een grote diversiteit aan problematiek met vragen en oplossingen in verschillende levensgebieden. In deze jaren heb ik gewerkt met heel wat organisaties en heb daardoor een brede ervaring opgedaan.
Een speciaal plekje in mijn hart hebben de mensen die ‘overal’ tussen wal en schip vallen.
Specialisme: SG/LVG met neiging tot criminaliteit.